en förmiddag som denna

Solen lyser med sin frånvaro över Skoftebyn, men inte hänger vi läpp för det! Spenderade gårkvällen på Skoftebyskolan eftersom Fanny hade någon typ loppmarknad, där jag och Elias sprang på bästa Maria! (Tror inte hon kände igen mig dock, men ändå) Så, mitt bland clowner, loppis och lekar myste vi runt, och träffade mamma och Amanda. Nu är pojkarna på dagis, och jag och Jenny gör oss redo för att ta en tur ner till farmor. Tanken är att vi kör Jenny till skolan, och själva drar en tur på stan. I like it!

Dagens YouTube, Christoffers nya band Never Alone;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s