en kväll som denna

Solen går ner över Alingsås, och hade inte molnen varit i vägen hade det varit supervackert. Tokigt bra dag idag, har fått hem strykbräda och symaskin, firat Agnes och fått sytt lite. Det mer negativa är att jag blöder från min läpp, och att jag ska hålla en morgonandakt på Hjälmared fhsk imorgonbitti, och jag har ingen aning om vart det ligger eller vad jag ska prata om. Bra jobbat, Amelie Roolf! Men, saker och ting löser sig alltid, och så även detta. Steg ett; koncentrera dig på andaktsskrivande istället för blogg och facebook!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s