en kväll som denna

Jag skulle verkligen önska mig mat som blev klar lite fortare, ett körkort och dig. Jag önskar också att jag inte hade tappat ner te-bollen i botten på min lattekopp, och att jag fick lite löjligt mycket uppmärksamhet. & att dygnet hade 32 timmar.

Jag misstänker att jag har förlorat hela min sociala förmåga. Inte så att jag inte hade kunnat få det jag vill ha en mörk krogkväll, men som att jag har liksom glömt bort hur man är rolig att vara med, hur man är trevlig utan att låta som en mekonomen-kärring. Det kan väl omöjligt vara särskilt svårt, och jag kunde ju förut?! Usch och fy, nu vill jag ha Valborg så elden kan slicka i sig all ångest och alla tomma tankar. Jag ska nog bli pyroman när jag blir stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s