en morgon som denna

Gud är alldeles för god, så god att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Efter att ha känt mig som en hycklare i flera veckor, som bara pratar om Jesus men inte känner honom i sitt eget liv är vi nu äntligen back on track, och jag förstår (än en gång) att det bara är jag som är för stressad och hyper för att lyssna. Bra att man blir påmind ibland.

Närmast, en snabb torkning av håret och sedan mot kontoret, för morgonandakt, kollegiemöte och vardag. I like it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s