en morgon som denna

Det är onsdagmorgon, och jag borde vara nervös som en studsboll på speed, men antingen har jag gått och blivit övermodig, eller så håller Jesus mig om ryggen precis som han lovade att han skulle göra. Allt förmår jag genom honom som ger mig kraft, det är frasen som har gått runt, runt i mitt huvud sedan i måndags. Den, och om Gud är för oss, vem kan då vara emot oss? Jag kommer klara detta, så är det bara. Nervositet och ångest är till för när man ska stå på scen.


Alingsås vaknar upp till en ganska grådaskig dag, och på P4 har de lovat regn, men det bekymrar mig inte. Idag är jag hippie, och så där hippie-vacker som bara jag kan vara såna här dagar, mitt kaffe smakar gudomligt och just idag är jag märkligt säker på oss. Varför inte en liten frukost-spotify?

En reaktion till “en morgon som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s