en eftermiddag som denna

Sitter på kontoret och tar en (enligt mig) välförtjänt kaffepaus, innan jag ska sitta i möte resten av kvällen. Hade glömt bort det, och hade egentligen behövt komma hem och städa, men icke, det får bli en annan dag, typ torsdag eller nåt. Ser ut som ett bombnedslag hemma, hade pyssel- och sömnadsverkstad igår efter min körlektion, så nu ligger det tre scrapbooktavlor, ett gäng studentkort och studentpresenter, nya kuddöverdrag, och lite annat smått och gott högt och lågt.

Till helgen blir det konfirmation, och hur roligt ska det bli? Jo, tusen roligt! Har blivit klar med redigeringen av min (fantastiska) grupps redovisningsfilm, gudstjänsten är planerad och imorgon ses vi både i konfirmandgrupperna och Spektra för final-repetitionerna innan helgen. Ska bli så roligt så roligt! Har dessutom fått lite fart på körprojektet till hösten idag, och väntar med spänning på vad jag ska få för svar nu, så jag kan börja detaljplanera inom de närmaste veckorna… Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s