en kväll som denna

Ligger i soffan är tror jag dör av trötthet. Helt galet roligt med konfirmationshelg, och allt gick bra och sådär, men så händer ett par oförutsedda grejer och hela nätterna går åt. Mos i skallen är jag.


Men, något bra som har hänt; Sofi har fått barn! Jippie! Den sötaste lille skrutt jag sett på länge må jag säga. http://makkapakka.bloggplatsen.se/ Blir så tokigt glad, och babysjuk när mina vänner visar upp sina magar och småknyten! När jag blir stor ska jag också bli mamma, men nu närmast blir det till att oansvarigt och omammigt somna framför Simpsons tills Teresia kommer och hämtar min cykel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s