en dag som denna

Kombinerar min lunch med att stilla mitt datorberoende lite. Studentfirandena hopar sig, i en salig blandning med mina brända stuvade makaroner. Firade syrran och Stina igår, och så tokigt mysigt var det! Träffat såna där long-time-no-seen-vänner-och-familj, ätit mat för ett halvår framöver, njutit av solen, gjort stan osäker med älskade Rebecka och Sveriges snyggaste cab, och som om det inte vore nog, gått emot alla principer och spenderat en heldag i högklackat.

Idag njuter jag av Gärdestad och sommarens glömda ballader, men jag önskar mig att Agnes Katt gjorde det med mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s