en morgon som denna

Det är alldeles för tidigt på morgonen för att göra något vettigt, och ändå sitter jag på min fars kontor och lyssnar på knattret av hans datatangenter och väntar på att skutta in i bilen till Alingsås. Som om inte detta vore nog fick jag en mindre chock när grannen klockan fem i halv sex iklädd träningskläder tog sin sportbag och åkte iväg för att träna. Bör då tilläggas att han har varit gammal hela mitt liv, jag misstänker att han är en sån där som föddes gammal (eller iallafall lika tidigt som min farfar, minst.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s