en dag som denna

Som vanligt har jag bokat in lite för mycket under dagen, men idag är det på den sidan gränsen så att jag tror det går ändå. Har inte diskat, och inte tvättat och jag blir ungefär galen på mig själv för att jag inte tar tag i saker och ting. Har dessutom fått punktering på cykeln igen, och jag blir så trött. Får nog börja åka inlines eller nåt till jobbet istället. Longboard kanske?

& ja, jag drömmer om dig lite ibland, men det spelar ingen roll.

2 reaktioner till “en dag som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s