en kväll som denna

Nyss hemkommen från IKEAturen med två systrar och Gunnarsson sitter jag nu här och knåpar ihop ett mejl till bästa Agnes. Jag önskar mig att hon inte skulle vara borta så länge, men jag antar att jag får finna mig i det. Snart är det midsommar, och då ska jag skratta och vara glad med några av de finaste människorna jag vet, så nu vill jag mest att det ska bli fredag.

Injicera mig med kärlek
pumpa mig full
(så där ända till bredden)
med endorfin-cyanid-feneletylamin
kyss mig, kyss mig
k y s s m i g
(så där som bara du kan)
för nu, nu är jag trött på låtsaskänslor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s