en dag som denna

Sitter i Trollhättan efter ett par dagar i Grebbestad, och ser precis att jag har kommit in på högskolan. Hjälpes säger jag bara, hur ska jag ha tid och ork?! Men, jag behöver inte svara på antagningen riktigt än, så jag kan ju fundera lite. 30 juli är deadline, och innan dess måste jag ju kunna ha bestämt mig. Frankrike, Alingsås, högskolan, allt möjligt tokigt, och jag kan inte bestämma mig.

Har idag cabat i ösregn utan att bli blöt, ska äta mysmiddag med familjen och sedan kila vidare mot Vårhaga med bästeChristoffer. Life’s good!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s