en kväll som denna

Kände hur tantpoängen ökade i en rasande takt när jag efter mitt handlande (storhandlande) styckfrös brödet och osten för att kunna ta fram efter behov. Jag är alldeles för praktisk för mitt eget bästa. Tur att man kan omvandla det i kreativitet.


Imorgon får jag mysbesök av mamma, Amanda och Fanny, och vilka fantastiska själar ska vi inte möta upp om inte familjen Harrysson? Picknikföreställning i Nolhaga parken blir det, Askungen som musikal på någe vis, men nu närmast, Morden i Midsommer, lite plugg och en stor kopp sömnthé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s