en dag som denna

Ser fram emot en awesome dag med mamma, ett par syskon, familjen Harryson och utomhusföreställning av Askungen som familjemusikal. Hoppas också få till lite fotografering, men om inte annat kan jag ju njuta av min nya kärlek.

Jag vet att min religion inte tillåter avgudadyrkan, men snälla Jesus, kan jag få ha henne som husgud i alla fall? Pratar naturligtvis om swingjazzgudinnan Gunhild Carling, som är ett måste för ens musikaliska överlevnad. Virtuos på fler instument än jag kan räkna, fantastisk sångerska och vacker som en dag. Tillsammans med, rättelse: strax över Movits toppar hon dagens ”att-lyssna-på-lista”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s