en förmiddag som denna

Efter en gårdag fylld av inredning är jag nu i någon form av himmelrike. IKEA och Chilli är nog nästan de bästa platserna på jorden! Min plånbok är inte riktigt överens med mig, men det gör ingenting, för inget gör mig lyckligare än inredning.


& hur mycket älskar jag mode? Sitter och klickar mig runt på franska modebloggar när jag egentligen borde få i ordning det sista i min lägenhet. Men, hur ska jag kunna sluta titta på de där fantastiska konstverken?! Det är bara att konstatera, jag älskar älskar älskar mode, jag vill bara inte erkänna det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s