en kväll som denna

Alingsås är vackert, jag är fri och livet är underbart! Sedan ett par dagar hemkommen från Frankrike, och tänker att jag någon dag ska skriva in min resedagbok jag var MYCKET duktig på att hålla, men inte just nu. Har tillbringat dagen med bästa Agnes, lagat fantastisk mat (thailändsk gryta med curryris) och hämtat Michaela på stationen. Kikar just på när hon planterar sina kläder i garderoben, läser Bob Hanssons funderingar och lyssnar på vin, ost & tårar. Imorgon börjar jag jobba igen, och jag längtarlängtarlängtar!

Jag är fri & livet är underbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s