en förmiddag som denna

Sitter med min vän P4 vid köksbordet och har precis betalt månadens räkningar. Usch och fy säger jag bara, men nu är det gjort. Överraskade sedan mig själv med frukost, det är inte alltför ofta! Så, nu sitter jag här med isthé, müsli och smörgås och tänker att jag nästan förstår människorna som äter varje morgon. Bortsett från att de äter typ tre timmar tidigare än mig, men ändå.


(Läser igenom inlägget, och inser att det är det minst meningsfulla jag skrivit någon gång tror jag. Hjälpes. En annan dag ska jag bli en vis kvinna, som kanske skriver om brödrostfunderingar eller nåt, men tills dess, håll tillgodo.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s