en morgon som denna

& jag är förälskad.Nu ska jag jobba, och vältra mig i självömkan för att jag inte kan sitta och skrivaskrivaskriva, & gråta i refrängen för att vi är så vackra, men inte tillåts vara vackra. Jag beundrar den som vågar vara kär i den hon vill, och jag ska bli som henne när jag blir stor, utan lögner och förtigande av det vi kallar sanning. Tar med min kaffe till bilen, blinkar frenetiskt bort meningslösa tårar, och kastar mig leende in i en hemmagjord spindelväv av lögner. Godmorgon, älskade tisdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s