en dag som denna

Efter en långlånglång skogsletarpromenad med bestevenn Mikaela och två gigantiska hundar kommer jag hem och möts av ett fantastiskt besked! Veronica Maggio på Liseberg blev som kanske bekant inställt, men vem ersätter? Jo, älskadeälskadeälskade Kapten Röd! Snart bär det av för att hämta pojkarna på dagis, och laga middag. Som att inte dagen redan var fantastisk har jag hunnit med att träffa älskade Johan, anmäla mig till Face To Face och druckit tokmycket kaffe. I’ve said it before and I’ll say it again, God is truly good!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s