en morgon som denna

Man kan tycka att olägliga förkylningar borde vara olagliga, men icke. Känner mig dock för första gången på över en vecka på bättringsvägen, och det är en bra sak. En annan bra sak är att jag fick iväg pojkarna till dagis i tid, och nu har jag en ledig dag framför mig att fylla. I like it! Spenderade gårkvällen med att lära Fanny hur man löser kuben, och efter några timmars övning kommer hon lätt klå mig. Skruttunge, hon lär sig snabbt som en iller.

Idag är en bra dag, min kopp arvika står och ryker, typ en fantastisk höstmix rullar i högtalarna, min kub blandas runtruntrunt och Trollhättan är vackert i höstljuset. God is good!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s