en förmiddag som denna

Idag är det valdag, och det finns bara en fråga som kretsar i mitt huvud. Var faen är Alfons Åbergs mamma?! Spenderar denna soliga valdag på Sörvallavägen, där min syster ikväll ska ha 18årskalas (igen!) fast egentligen längtar jag mest hemhemhem till Alingetexas. Men, som tur är ska jag åka dit ikväll, så jag slipper längta. I like it. Röstandet är avklarat (drog mitt strå till stacken redan igår) och jag har två lediga dagar kvar innan jag behöver göra något vettigt (bortsett från morgondagens stundande pluggande). Men, frågan kvarstår. VAR ÄR ALFONS MAMMA?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s