en eftermiddag som denna

Sitter än en gång vid köksbordet, denna gång väntandes på Michaela. Brödet är färdigt, äppelpajen står i ugnen, Lifehouse trevar sig ur högtalarna och den vegetariska grytan står och värmer sig på spisen. Matlagning är nog någonting jag älskar, egentligen. Att något så enkelt som att baka bröd kan få en att stänga av allt annat! Fantastiskt. Att sedan provsmaka det medan man väntar på sin middagsdejt är ju inte heller helt fel…


Jag är fortfarande trött på allt, skillnaden är att nu är jag anti mot omvärlden också. Jag är sannerligen en hemsk människa, och jag ska be om hjälp till bättring. En annan dag, för nu tänker jag bara vara bitterfitta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s