en morgon som denna

Sitter vid mitt som alltid odukade frukostbord, med en vacker sambo framför mig och en kopp kaffe vid min sida, och slölyssnar på hösttoner och isblå himmel, och drömmer om att inte behöva gå till jobbet. Idag ber jag för att alliansen ska få majoritet i de slutligt räknande valrösterna, och jag ber för att jag ska orka med hela dagen på kontoret.

Efter att ha läst en snutt på McWebers blogg tänker jag att jag delar hennes önskan om att gå tillbaka i tiden, gömma sig innanför SKUSMUs trygga väggar, kasta sig in och ut ur meningslösa relationer och klä sig som en annan pundare. Idag är en sån där dag när jag inte vill vara vuxen, vuxen betyder bara problem. Jag förstår inte varför jag kastade mig in i skolan samtidigt som allt annat, hur katten tänkte jag?! Idag förstår jag inte varför jag tackade ja till ett år till i Sverige när jag kunde vaknat i en lägenhet i Nice imorse.

Idag längtar jag bara bort.

En reaktion till “en morgon som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s