en morgon som denna

Måndag morgon och ledig dag, och jag börjar den med en kopp rött med citron, P4 och den sista tvätten. Om ett par timmar blir det en tur till Trollhättan för att lämna tillbaka farfars kablar, hämta grejerna jag glömde när jag åkte därifrån i söndags och förhoppningsvis hinna pierca mig. Hade onekligen varit trevligt. Har för en gång skull hunnit sitta ned med Michaela vid frukostbordet, och hjälpes vad mysigt det är!

Igår träffade jag min vän Agnes, mitt i all söndagsångest. Det var bra, för min vän Agnes är fin och bra. & så fick jag också tag i ”Landet för längesedan” på DVD. Awesome!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s