en kväll som denna

Jag är rädd för några olika saker. Jag är rädd för saker som är vassa (typ knivar och yxor. främst yxor). Jag är också rädd för att flyga. En annan sak jag är rädd för är att gå till läkare, och var ska jag spendera morgondagen? Jo, om inte hos han den där med den vita rocken. Kul för mig. En sista sak är att jag är väldigt rädd för att lita på människor, och det blir lite komplicerat när man ska åka till någon i vit rock och helst vill gråta mot någons axel hela kvällen, men så litar man inte på någon. Då är det tur att det finns några stycken ändå, som i alla fall går att luta sig mot en liten snutt.

Så ofantligt trött är jag, så jag kanske vill somna till tonerna av en höstvind mot en varmkysst kind.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s