en förmiddag som denna

Idag är en dag när jag egentligen undrar om jag borde call in sick och stanna hemma. Jag känner inga smaker, min hals mördar mig, och jag misstänker att om jag hade haft en termometer hemma hade den inte ens velat nudda mig. Inte okej, jag har inteinteinte tid att bli sjuk. Men, en dusch och borsta tänderna kanske tar bort det värsta.

Hur en sak kan vara så bra, och en annan bara rasar, det förstår jag inte. Men en bra sak är att det dåliga inte gör riktigt lika ont, även om det borde det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s