en kväll som denna

Idag är jag sådär härligt tisdagsgrå, och funderar över allt jag har försummat den sista månaden. Hur vänner, församling och kollegor står ut med mig är ett stort mysterium, när jag på något sätt bara har två sinnesstämningar; nykär eller totalt nedslagen. Inget mellanting, inget tredje alternativ. Andra natten i rad helt ensam, och jag kommer bli galen. Efter ett år ensam borde det inte vara så svårt, men det är uppenbarligen lätt att bli bortskämd. Men, massor av thé, och ett projekt för jobbet, så behöver jag inte tänka.

& I’m waiting for you to come save me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s