en dag som denna

Jag älskar måndagar, så tokigt högt. Vad jag också är älskar är att vakna bredvid den jag alltid vill vara nära. Jag älskar att vakna en timme tidigare än honom och bara ligga och lyssna på tystnaden. Jag älskar att inte behöva dricka mitt morgonkaffe ensam.

Idag är en bra dag.

4 reaktioner till “en dag som denna

  1. Hej hej! Jag tänkte bara kommentera ett inlägg ifrån din gamla blogg ifrån jan -10. ”besök av pappa, Annelie, pojkarna och Jenny.” Säker på att du inte är min försvunna syster? pappa, min mor Annelii Roolf, 3 fosterbröder och faster Jenny Roolf. Passar iallafall in på min släkt =P
    Mvh Andreas Roolf
    PS ligger i feber, så jag har inget bättre för mig än att googla mitt efternamn DS

    Gilla

  2. Det är riktigt komiskt! Du får ha det bra Amelie, så kanske vi syns i ”krokarna” någon gång (som jag har uppfattat det så bor vi båda i västergörland). =P

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s