en kväll som denna

Sitter äntligen på bussen hem, efter två överhypade dagar. Jag påminns om varför jag flyttade hemifrån, fast, det är ändå ganska skönt att träffa dem ibland. Men nu, över till den tomma, ack så välbekanta julkänslan, när det enda som får plats är tårar och ångest. Jag hatar julen. Hatar, hatar, hatar. & älskar. Men mest hatar. Nu vill jag bara komma hem, krypa ihop i pjamas, krypa in under täcket och längta efter min man. Och gärna gå ner fem kilo i vikt. Idag tänker jag att jag inte kommer bli förvånad om jag bokstavligt skulle känna mina ådror börja förkalkas.

& jag går sönder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s