en morgon som denna

Börjar dagen i soffan, med kaffe, dåliga amerikanska sitcoms, och att sakna gamla vänner. Saknar en del nyare vänner också, och min man. Jag är inte bra på att vara ensam. Har tokont i armen, och undrar hur jag ska överleva Idre, och hur jag ska klara av att gå tillbaka till jobbet när jag kommer hem. Jag önskar att jag var oansvarig tonåring och tillbaka i Velanda, att jag tog rökpauser var tionde minut, och festade bort mina sorger. Men nej. Jag bestämde mig för att växa upp istället, men idag är det inte roligt att vara pappas stora flicka.

En reaktion till “en morgon som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s