en eftermiddag som denna

God mat & kaffe, fantastisk man och fin granne. Ledig i nästan två timmar till, och Elizabethtown Livin’ Love rullar i högtalarna. Diskberget har dock inte rört sig, så jag kanske får svälja min stolhet och tilltro till magi och diska. Men, efter en portion färskpasta och kasslergryta på w-base kan jag nog överleva det, idag är nog en bra dag.

(Det enda riktigt dåliga är att min vän Agnes inte ska vara med mig idag. Skrot.)


& I wonder,
how long do you wanna be loved,
is forever enough..?


Läste alldeles nyss ett så fint blogginlägg från 2008. Tänk att vara 16 år, utan bekymmer och förälskad i ett urblekt mötley-fan. Tänk att leva i sommar 2008, vara 16 år, lägga armarna om din hals och viska i ditt öra att det är du och jag mot världen. Jag läser igen, ser på fotona av dig, & idag saknar jag oss lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s