en dag som denna

Sitter i en romantisk stuga med sjöutsikt, solen smeker altanen och agnes ligger i vår dubbelsäng och spinner. Egentligen är vi på konfirmandläger på sjöhaga, men det är faktiskt sant alltihop. Tänker att det är tokroligt med läger, men jag längtar hem till tryggheten som en tok, och det ska bli skönt att bla hem imorron, ett dygn tidigare än de andra. Allt är så mycket lättare hemma, att äta rätt i rätt tid, ångesten och allt som rör sig i huvudet. Nu flippade linnéa ur, och agnes startade precis en klimakterieperiod. Later.

En reaktion till “en dag som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s