en dag som denna

Fler inte-besked hos läkaren igen, fler mediciner, och inga svar. Helt trött blir jag. Tröstshoppade klänning och badbyxor, och sitter nu i baksätet och halvsover till karlsborg. Hade onekligen varit sjukt mycket roligare att jobba ikväll, men till och med jag fattar ju att jobba idag inte finns på kartan. Man kan tycka jag var klar med sjukskrivningar för en hel livstid, men icke. Bitterfitta kan man ju bli för mindre. Men, en bra sak är att jag är väldigt fin i min klänning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s