en kväll som denna

Inte mycket tid över till att skriva här, mitt uppe i flytt och allt, men efter att ha fått höra att det varit tyst för länge tar jag mig tid med några rader. Gjorde min sista arbetsdag i Alingsås Missionskyrka igår, och sitter nu med man och katt i soffan och tar igen oss efter dagens lägenhetspackande med Breezer och Apple Sourz. Man kan tycka att jag efter alla mina tusen gånger av flyttande borde ha lärt mig att inte ha så mycket ägodelar, men varenda gång jag ska flytta någonstans slås jag av hur galet mycket saker jag har. Helt galet. Snart är det Karlsborg som står på adresslappen, men ännu närmre ändå är det franska Taizé och klosterlivet som lockar. Nu, mer kakor. Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s