en dag som denna

Mer pyssel, till och med nästan tusen pyssel! Igår pysslades en ny klänning, lila-och-vit-rutig med läderdetaljer (skulle nog kunna komma upp någon liten bild en dag), ett pennfack och axelband till min secondhandfyndade finfina skolväsk. Sedan blev det idag, och då pysslades en fin-burk till pappas present (säg inget till honom, men han ska få superfin hemmagjord marmelad i ännu finare pysslad burk!), ett par pysselburkar till när vi ändå höll på, och en mellanmålsreceptbok till den tolvåriga systern! Hipp hurra, vad jag älskar pyssel!

En reaktion till “en dag som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s