en dag som denna

Fösta skoldagen, och jag är så pirrig i magen som att det vore lågstadiet igen. Min bror blev helt konfunderad häromdagen när han hörde att jag ska börja skolan igen, och undrade om jag inte var för stor och färdig med det, och just nu undrar jag det samma. Eller, egentligen undrar jag nog mest hur jag kan vara så mycket äldre än honom, och ändå vara precis lika stirrig som han var innan sin första skoldag förra veckan. Hjälpes alltså. Jag är nog egentligen 6 år.

En reaktion till “en dag som denna

  1. MEn du får ju vara online när jag är det!! Hallå ajg gör mig åtkomlig flera gånger om dagen, mest svenska kvällar dock. Men ändå! Va online för skjuttsingen. hoppas du hade en bra första dag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s