en dag som denna

Sitter med solen i ryggen och ser ungefär vartannat tecken jag skriver, utanför kapellet på skolan. Lågstadiekänslan är fortfarande kvar, men jag antar att det blir lite bättre nästa vecka när lektionerna sätter igång på riktigt. Nu är det mest information åt alla tusen håll och kanter, vilket gör mig så galet trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det har bara gått tre dagar, men jag längtar redan till helgen så jag kan få vila lite. Jag har visst varit utanför banan lite väl länge…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s