en morgon som denna

Ny dag betyder ny läkare, och nya undersökningar. Hipp hurra. Eller inte. En sak som däremot gjorde mig lycklig, var att hitta Angry Birds som sällskapsspel! Lyckalyckalycka och det ska jag önska mig så länge jag lever, alternativt köpa det så fort jag lyckats övertala R. Satt för övrigt och kikade på Wille’s imorse, och hittade ett ytterst tjusigt hemmapysslat kors. Kanske behöver jag lite fler smycken..?

En reaktion till “en morgon som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s