en dag som denna

Praktikplats ja – hipp hurra! En vecka i Gärdhems församling, yes please, it’s going to be a goooood week!

Händelserik vecka har det varit också, det kan jag säga dig. Förutom KSS i Skövde, har vi hunnit med fängelsekyrkan i Tidaholm, övat massor av teckenspråk och lyssnat på fröken Berggren. Vi har börjat planera högmässa, och ätit hamburgare. För att avsluta detta fina med något ännu finare tar jag en tidig helg (som alla helger, jag älskar mitt schema!) med naturgodis, tokmörk choklad och Black Swan. Gooood life!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s