en kväll som denna

När man har spenderat hela dagen med att bita ihop och hålla ut, då får man komma hem och tycka synd om sig själv. Då kan man ju till exempel äta ugnsstekt örtpotatis, schnitzel och pepparsås. Sedan kan man ju äta choklad och dricka apelsinjuice till efterätt, till exempel alltså. En lagom avancerad kost när man är alldeles tisdags-mosig i huvudet. En bra sak är att jag numera börjar bli tillräckligt okej på att sticka för att slippa tänka, så nu behöver jag ju i alla fall inte känna att jag inte gör absolut någonting på eftermiddagarna. Sen behöver vi ju inte diskutera hur vettigt det är…

En reaktion till “en kväll som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s