en dag som denna

Tillbaka från Skövde, klockan är knappt lunch och vi har redan hunnit med äventyr, pyssel och överraskningar för att täcka minst en vecka! Åh, vad jag älskar de bra dagarna. Nu har vi foton på alla familjemedlemmar, och jag är inte så rädd längre. Det är en bra sak, rädd är inte så skoj. Några överraskningar har vi hunnit med, och kilat runt i diverse affärer, och det bästa av allt, vi strosade runt INNE PÅ MAXI! Helt plötsligt påmindes jag om hur mycket jag tycker om att bo i en riktig stad, eller i alla fall med humant avstånd till staden i fråga.

Så nu, en lunch senare börjar det närma sig att att åka till simhallen och bli tyngdlös en liten stund, och sedan mysa ner oss i soffan med något fint dataspel eller film eller nåt annat skoj. Det här är en bra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s