en morgon som denna

Utanför fönstret är det kolsvart, Richard sover som en stock och katterna mest kilar omkring och morgonmyser – och jag är klarvaken och kan inte somna om. Försökte i en hel timme, men till slut gav jag upp, och här är jag nu. Tanken är att vi ska åka till Trollis idag, Richard ska jobba och jag städa hus och laga nyårsmiddag, och innan dess ska vi städa här hemma, men jag kan ju inte gärna dra igång dammsugaren strax efter sju i mitt lyhörda Pingstkyrke-hus där båda karl och grannar sover? Mycket frustrerande. Då är det bra att man har en finfin dator, massor av bloggar att läsa och serier att se på. Revenge, here I come.

En reaktion till “en morgon som denna

  1. Började se på prison break, men sen åkte jag iväg på roadtrip, och då var det så att jag hade en kindlefire med mig sominnehöll serien greys antomy, och OJ vad bra de är. Har på 3 dagar lyckats komma 1,5 säsong 🙂 Har ju småttittat på det om det gått på tv, men nu är jag fast! Vilken tur att jag har 7 säsonger gratis på min lilla läsplatta.
    Saknar dig , KRAAAM!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s