en förmiddag som denna

På söndagsmorgon ska man gå till kyrkan, och det skulle vi göra. Tills vi försov oss, och istället hämnade i soffan och såg på The Secret Circle. Jag kan inte påstå att det var särskilt andligt eller givande, men ändå ytterst trevligt, och en bra anledning till att gå runt i mysdress istället för att klä på sig. På söndagsmorgon är det också meningen att man ska tvätta, och det skulle vi göra. Tyvärr hann det bli lunchtid innan vi kom ihåg vårt stora huvud-quest för dagen, så nu kommer vi förmodligen inte hinna med alltihop, tack vare den enorma tvätthastighet vår tvättmaskin besitter (obs, ironi). Så, vad blir det av den här dagen? Jo, ännu en halvkoma-dag där inget vettigt blir gjort. Men, så får man ha det den sista dagen av sin ledighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s