en dag som denna

…kan man till exempel ta ett samtal eller två som man egentligen inte alls vill. Man kan försöka ta tag i de där problemen som hopar sig, bita ihop och inte börja gråta. Man kan gå ut i vårvädret och tänka på annat, och intala sig att det är det bästa för alla och att man oavsett utgången ändå kommer vakna upp imorron och se att livet går vidare. Man kan be en människa eller två om förlåtelse, och be Gud om den tiotusen gånger till, och önska att man aldrig hade sårat eller skadat någon. Man kan klä på sig, sätta upp håret och rycka upp sig, och förstå att man inte kan gå genom livet utan att göra fel, måste göra fel ibland. Man kan bara önska att man aldrig mer ska göra fel mot någon annan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s