en dag som denna

När man spenderar förmiddagen iklädd pjamas, kan man trilla in på någon skojig hemsida, låt säga… CoolStuff, Panduro och Slöjddetaljer. Då kan man pyssla sig en liten önskelista, även om man är medveten om att presenter inte är någonting man egentligen vill ha. Men, drömma kan man ju alltid, och då kan man göra en liten önskelista utan inbördes ordning.

Men, i verkligheten är det ju inte sånt här jag önskar mig. I verkligheten är det att lilla sparv ska få vara frisk, att vi ska hitta någonstans att bo där vi verkligen, verkligen trivs, att alla mina behandlingar och mediciner ska hjälpa så jag kan vara bra för vår lilla familj, och inte göra sönder den, att Richard ska hitta någonstans att jobba där han verkligen har roligt, att vi ska ha tid och råd att vara hemma-föräldrar och sånadär saker, fast ibland är det skoj att fantisera lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s