en kväll som denna

När huskarl’n är borta dansar katterna på soffan… Eller hur det nu var. Dansa står inte lika högt i kurs som mys hos fröknarna på Strandvägen en kväll som denna. Dåliga amerikanska serier, gosiga kattkramar och citronvatten i massor, då är det helt okej att Richard ska jobba halva natten.
Imorron är det söndag, och min första jobbhelg sen jag började i den nya församlingen. Tre gudstjänster är tanken att jag ska jobba på, i tre olika församlingar, och sedan – om vi orkar bör tilläggas, blir det gospelkonsert på kvällen.
Jag fasar redan, och har laddat upp väskan med tonvis av ångestmedicin, men samtidigt ska det bli skoj. En hel dag igång, jag kan inte ens placera när det var sist, men jag längtar tills jag ska orka med det igen, att vara som vanligt menar jag. Tills den dagen kommer så är jag väldigt lyckligt lottad som har en man som förstår, som tycker att det är helt okej att spendera dagen i soffan, se på alldeles för mycket film och kramas. Han är allt väldans bra han.

En reaktion till “en kväll som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s