en dag som denna

På något outgrundligt men ack så fantastiskt vis, tycks orken börja ta sig tillbaka! Helgen bjöd på sova-över-kompis, bakning av både bröd, bullar och semlor, trolldegspyssel, ommöblering, renovering av lite möbler, second-hand-fyndande, pyssel-material-shopping, målande, badhusmys, en aning städ och tusen andra skojiga saker. Hur toppar man det? Jo, man låter måndagen fortsätta i samma anda, med notrensning, mer städ, mer pyssel, brödpuddingsbak, barnmorskebesök och snart mot simhallen för att träna en smula, och vem vet, efter det kanske jag kan ta mig i kragen och lägga upp en hög med pyssel till i fliken här intill..? Heja ork!

En annan bra sak är att nu har vi sportlov, och det är lycka! Imorron har vi öppet hus med pysselverkstad i en av kyrkorna där jag jobbar, sedan får det bli en sväng mot Trollis och Alingsås för att spendera en dag på Mandometerkliniken, och när vi ändå är nere i krokarna passar vi på att gå en sväng på teater (man får passa på att dejta varandra så mycket man kan innan vi blir tre…) och se en fyra timmar(!) uppsättning av Bibeln i nutid. Fint ska det va’! Men, det allra allra bästa är att vi har massa ledig tid tillsammans, utan absolut någonting inbokat. Bättre kan man nog inte ha det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s