en dag som denna

Efter några dagars välbehövligt blogg-fasta (har inte ens läst en endaste rad! det ni!) är jag tillbaka igen. Helgen blev precis så fullspäckad som vi hade väntat oss, och kanske till och med aningen mer. Allt från skogsvandring till trollspaning till öppen eld-mat (vilket fascinerar två små pojkar till oanade höjder vill jag lova) till trolldegspyssel, och en hel hög med småsaker däremellan. Förvisso har helgen, plus två fulltidsdagar efter det, tagit ut sin rätt och tvingat mig att än en gång inse att jag inte riktigt har samma ork som innan Sparv kom och försökte äta upp mig inifrån, men så skoj så skoj har det varit. Nu go’ vänner, mer stickning innan jobbet ropar igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s