en kväll som denna

Som en del av mitt övande för att bli en sockersöt, positiv människa kommer här en lista på saker, utan inbördes ordning (även om det för den otränades öga kan tyckas så) på 10 saker som jag tycker om och som gör mig glad en helt vanlig onsdag.

Saker jag tycker om #1: Varma smältdagar i februari när man kan gå runt i klänning och gummistövlar utan att någon tycker man är det minsta konstig.

Saker jag tycker om #2: Att dela familj med de två finaste missarna i världen. Somliga har barn i vaggan, andra har katter. Här på Strandvägen gillar vi att variera oss.

Saker jag tycker om #3: När man bor närmaste granne med Sveriges näst största sjö, och i solnedgången inser att all is är borta.

Saker jag tycker om #4: Spontanshopping av pyssel i byns second-hand-affär.

Saker jag tycker om #5: Att få dela livet med den bästa, vackraste mannen på jorden, med allt vad det innebär, från mys till diskning till växt-läro-kvällar.

Saker jag tycker om #6: Matlagning i extra fina stekpannor och grytor. Allt blir så mycket roligare när det är lite fint och pyssligt.

Saker jag tycker om #7: Insikten om att Sparv har tagit över ytan där jag brukade se mina fötter. Lilla karate-Sparv, nu får du faktiskt ploppa ut så jag kan knyta skorna igen!

Saker jag tycker om #8: Tok-god och enkel mat, gärna gjord i storkok så man kan njuta av den utan att behöva lägga så mycket tid på det en annan, stressigare dag.

Saker jag tycker om #9: Att ha ett jobb där man får pyssla som en galning hela dagarna, och få betalt för det. Och ja, jag har gjort mina halsband, alldeles själv, ända från grunden. Det är bara snöret jag inte tillverkat själv, tro det eller ej.

Saker jag tycker om #10: Lussekattsbak en helt vanlig onsdag, bara för att det är gott och mysigt. Den som bestämde att man bara kan äta lussekatter i december måste vara en idiot.

2 reaktioner till “en kväll som denna

  1. Du är så härlig Amelie! Lite av min förebild om jag får säga det 🙂 Hoppas bebben ploppar ut snart. Lycka till! kramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s