en förmiddag som denna

Nu är det söndag, och det betyder gudstjänst. Barnen gör sig i ordning till höger och vänster, och blir mer och mer nervösa för den stundande föreställningen, men på ett bra sätt. Det spritter, hoppar och kryper i benen, och spänningen och glädjen är på topp! Fick veta sent igårkväll att det är ett gäng fina församlingsmedlemmar som erbjudit sig att städa, så inte ens det behöver vi göra, fina fina människor! Nu, genrep. Wish us luck people!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s